Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΝΕΛΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Γεια σας κορίτσια μου! Σήμερα θα μιλήσουμε για τα όλα τα είδη πινέλων μακιγιάζ του προσώπου,  που υπάρχουν και για τη χρήση αυτών. Είναι σαφές πως δεν είναι απαραίτητο να τα έχουμε όλα αυτά στη συλλογή μας, καθώς η καθεμία μας βρίσκει το δικό της τρόπο χρήσης των πινέλων που την εξυπηρετούν. Αυτό θα είναι το πρώτο μέρος και θα ακολουθήσει μέσα στην εβδομάδα και το δεύτερο με τα πινέλα ματιών. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

ΠΙΝΕΛΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
1. Foundation Brush
Το κλασικό πινέλο για την εφαρμογή του μεικ απ. Υπάρχουν πολλά μεγέθη και σχήματα, είναι βολικό, οπότε η καθεμία βρίσκει αυτό που τη βολεύει. Το τελευταίο καιρό έχουν κυκλοφορήσει και τα σφουγγαράκια , με τα οποία μπορείς να εφαρμόζεις και το μεικ απ αλλά και το κονσιλερ, τη πούδρα, το ρουζ. Πιο γνωστό είναι το beauty blender (από τα sephora), η αλήθεια είναι πως κάνει τη δουλειά του άψογα, αφήνοντας ένα φυσικό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα. 

2. Concealer / Camouflage Brush
Χρησιμοποιείται για την τοποθέτηση του κονσίλερ κάτω από τα μάτια αλλά και για κάλυψη λεπτομερειών που θέλουμε να καμουφλάρουμε. Όπως σπυράκια, αγγεία και άλλα σημαδάκια.

3. Stippling Brush
Το συγκεκριμένο πινέλο είναι ένα από τα αγαπημένα μου, μιας και έχει πολλαπλές χρήσεις. Η ιδιαιτερότητα του είναι να προσφέρει ανάλαφρο, ομοιόμορφο και φυσικό αποτέλεσμα. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για την εφαρμογή του μεικ απ, της πούδρας αλλά και για το ρουζ.
4. Bronzer - Contour Brush
Το συγκεκριμένο πινέλο βοηθάει στην τοποθέτηση του bronzer αλλά και στα κοψίματα, να ζεστάνουμε τις γωνίες του προσώπου μας.
5. Powder Brush
Χρησιμοποιείται για την εφαρμογή της πούδρας σε όλο το πρόσωπο, ώστε να σταθεροποιήσουμε όλο το μακιγιάζ μας.Υπάρχουν αρκετά μεγέθη, ότι βολεύει τον καθένα.
6. Πινέλο Βεντάλια
Είναι ένα πινέλο σε σχήμα βεντάλιας, με το οποίο τοποθετούμε το highlighter, για λάμψη πάνω από τα ζυγωματικά. 

Αυτά κορίτσια μου για τα πινέλα προσώπου. Τα λέμε στην επόμενη ιστορία ομορφιάς!! Πείτε μου εσείς ποια πινέλα σας αρέσει να χρησιμοποιείται? Πολλά φιλιά!

Tina...




1 σχόλιο:

  1. Καλό μήνα κορίτσια μου!! Όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για τα πινέλα του προσώπου. Εσείς ποια χρησιμοποιείται??

    ΑπάντησηΔιαγραφή