Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

REVIEW: ΚΡΕΜΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ELIX 

Γεια σας κορίτσια μου! Ελπίζω να είστε όλες καλά. Σήμερα, όπως βλέπετε και από τον τίτλο, θα μιλήσουμε για μια κρέμα ανανέωσης την Elix από την Genomed σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Είναι μια κρέμα, η οποία έχει διαφημιστεί πάρα πολύ λόγω των αποτελεσμάτων που 'έχει για τις πολλαπλές χρήσεις που ενδείκνυται. Ας την δούμε αναλυτικότερα.

Έρχεται σε μια συσκευασία πλαστική των 50 ml. Έχει απλικατέρ, το οποίο βολεύει για να την χρησιμοποιούμε και να μην μεταφέρονται μικρόβια και προστατεύεται από ένα πλαστικό καπάκι. Μπορείτε να την προμηθευτείτε στα φαρμακεία σε πολύ καλή τιμή. Κοστίζει γύρω στα 16 ευρώ, ανάλογα από που θα την αγοράσετε και μπορείτε να την βρείτε ενδεικτικά εδώ.

Η δερματική κρέμα Elix είναι ένας ισχυρός, αναγεννητικός, αναπλαστικός και επιδιορθωτικός συνδυασμός βιοδραστικών μορίων, που καθιστούν την κρέμα Elix μοναδική για την αποκατάσταση των φυσιολογικών λειτουργιών και χαρακτηριστικών των ανώτερων στοιβάδων του δέρματος. Προορίζεται για την εντατική περιποίηση του δέρματος και την επιταχυνόμενη αναγεννητική και αναπλαστική του δράση.
Μπορείτε να την χρησιμοποιείται στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα. 

Ας δούμε αναλυτικότερα για ποιες χρήσεις ενδείκνυται:

Ø  Αντι-γήρανσης –Αντιοξειδωτική.
Ø  Ημέρας.
Ø  Νύχτας .
Ø  Ματιών (σακούλες, μαύροι κύκλοι).
Ø  Ενυδατική.
Ø  Αντιρυτιδική.
Ø  Κυτταρίτιδας.
Ø  Ακμή.
Ø  Επουλωτική.
Ø  Αναπλαστική.
Ø  Κατακλίσεων.
Ø  Εγκαύματα (ηλιακά, δερμαπόξεσης, laser –αποτρίχωσης, peeling ).
Ø  Κόψιμο – εκδορές από τραυματισμούς.
Ø  Δερματίτιδες.
Ø  Μύκητες ποδιών (ονυχομυκητίαση, κακοσμία, εφίδρωση ).
Ø  Τσιμπήματα (κουνούπια, σφήκες).
Ø  Αδυνατίσματος σε δύσκολες περιοχές.
Ø  Αρθρώσεις.
Ø  Χτυπήματα –μώλωπες.
Ø  Ψωρίαση.
Ø  Αιμορροΐδες.
Ø  Ουλές (από τραυματισμό ,εγχειρίσεις, έγκαυμα, ακμή).
Ø  Αντιφλεγμονώδες.
Ø  Σύσφιξης(προλαμβάνει την χαλάρωση μετά τον τοκετό).
Ø  Ανορθωτική.
Ø  Αναζωογόνηση.
Ø  Περιποίηση & προστασία των θηλών κατά την περίοδο της εγκυμοσύνη και τον θηλασμό.
Ø  Απολέπιση για πόδια με σκληρύνσεις και ξηροδερμία.
Ø  Θρεπτική.
Ø  Κνησμό.
Ø  Κιρσούς –φλεβίτιδα-κακή κυκλοφορία.
Ø  Κουρασμένα πόδια(ορθοστασία για πρησμένα πόδια).
Ø  Προστασία διαβητικού ποδιού.
Ø  Πρόληψη ραγάδων.
Ø  Χεριών.
Ø  Αντισηπτική.
Ø  Αντι μικροβιακή.
Ø  Αφυδατωμένα δέρματα.
Ø  Ανανέωση κυττάρων.
Ø  Εκζέματα.
Ø  Ηλιακά εγκαύματα.
Ø  Σκασμένες φτέρνες.
Ø  Δερματικά εξανθήματα.


Παρατηρείται πως είναι μια κρέμα για τα πάντα!!!!! Θέλω να επισημάνω πως η δουλεία που κάνει είναι καταπληκτική και έχει αποτελέσματα. Από προσωπική μου εμπειρία, τη χρησιμοποιώ για 3 μήνες κάθε βράδυ στο πρόσωπο μου, ως κρέμα νύχτας αλλά και ματιών και έχω δει πολύ καλή δουλειά. Το δέρμα μου είναι ερυθρό και έχω κάποια σημαδάκια από ακμή. Βλέπω πως κάνει ανάπλαση και δεν είναι κόκκινο, αντιθέτως το λειαίνει και μου το αφήνει απαλό.
Επίσης, ο αδερφός μου είχε ένα έγκαυμα και με καθημερινή χρήση , μέσα σε ένα μήνα του εξαφάνισε το σημάδι!!!!! Είναι θαυματουργή!!!!

Είναι σημαντικό να σας πω, ότι για να δείτε αποτέλεσμα πρέπει να τη φοράτε σε καθημερινή βάση για 1-3 μήνες ανάλογα τη περίπτωση.

Το τελευταίο διάστημα, ξεκίνησα να τη χρησιμοποιώ στα πόδια για τους κιρσούς μου αλλά και σε όλο το σώμα για την κυτταρίτιδα και τυχόν ραγάδες. Για τα αποτελέσματα θα σας πω σίγουρα σε 2 μήνες από τώρα για να έχω μια σωστή και ολοκληρωμένη άποψη.

Τέλος θα ήθελα να σας αναφέρω όλα τα φυσικά συστατικά που περιέχει, είναι εκχυλίσματα των φυτών Alkanna tinctoria, Calendula officinalis, Picea excelsa, Betula Pubescens.

Αυτά κορίτσια μου, ελπίζω να σας βοήθησα και σίγουρα περιμένω τα σχόλια σας. Αν τη δοκιμάσατε, τι αποτελέσματα είχε σε εσάς και αν δούλεψε. Εμείς θα τα πούμε στην επόμενη ιστορία ομορφιάς. Να περνάτε καλα! Πολλά φιλιά!!

Tina...

🎀

1 σχόλιο:

  1. Review time για την Κρέμα Ανανέωσης Elix!! Την έχετε δοκιμάσει?Ποια η δική σας γνώμη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή