Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

6 ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ  ΚΡΑΓΙΟΝ



Γεια σας κορίτσια μου!! Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα προϊόν ομορφιάς που λατρεύω και δεν αποχωρίζομαι κατά τη διάρκεια της ημέρας. Φυσικά, αναφέρομαι στο κραγιόν!!! Πιστεύω πως σε όλες μας έχει συμβεί να μην έχουμε όρεξη να βαφτούμε αλλά βάζοντας μόνο ένα κραγιονάκι, μας δίνει άλλον αέρα. Πιστεύω πως το κραγιόν κάνει τη διαφορά στο μακιγιάζ μας, είτε είναι πολύ έντονο είτε είναι ένα απαλό και διακριτικό χρώμα. Όσο να ναι δίνει ένταση στα χείλη μας και φωτίζει το πρόσωπό μας.  Έτσι είπα να σας πω τα 6 αγαπημένα μου κραγιόν για αυτή τη περίοδο, τα οποία φοράω συνεχώς σε πρωινό ή βραδινό μακιγιάζ.  Θεωρώ πως τα περισσότερα χρώματα πάνε σε όλες μας , εκτός από κάποιες εξαιρέσεις στο οποίο θα αναφερθώ κάποια άλλη φορά εκτενέστερα, το υπόσχομαι,
Λοιπόν ας ξεκινήσουμε, φυσικά σας έχω και μια φωτογραφία στο τέλος για να δείτε πως γράφουν τα χρώματα.

1.   Golden Rose Velvet Matte Lipstick Νο 23 : Είναι ένα σκούρο μπορντό, έχει ματ τελείωμα χωρίς να ξηραίνει τα χείλη, η διάρκεια του είναι απίστευτη (8 ώρες σίγουρα) και η τιμή του καταπληκτική στα 4 ευρώ. 
2.   Golden Rose Velvet Matte Lipstick Νο 14 :  Είναι ένα σκούρο μοβ με nude υποτόνους, δηλαδή έχει και λίγο κόκκινο και καφέ, φυσικά παίζει ρόλο και το χρώμα των χειλιών της κάθε κοπέλας.Έχει ματ τελείωμα και η τιμή του είναι στα 4 ευρώ.
3.   Golden Rose Velvet Matte Lipstick Νο 25 :  Είναι ένα κεραμιδί με έντονους κόκκινους υποτόνους, με ματ τελείωμα και η τιμή του είναι στα 4 ευρώ.
4.   Maybelline Matte Lipstick No 950  ; Είναι ένα έντονο μοβ ,με ματ τελείωμα , έχει καλή διάρκεια το μόνο αρνητικό μετά από 4 ώρες νιώθεις τα χείλη σου να έχουν μικρά κομματάκια από το προϊόν, χωρίς βέβαια να έχει φύγει, απλά η αίσθηση δεν είναι ωραία.Η τιμή του είναι στα 9 ευρώ.
5.  Maybelline Matte Lipstick No 970  : Είναι ένα ωραίο κόκκινο του κρασιού με ματ τελειώμα. Η τιμή του είναι στα 9 ευρώ.
6.  Mac Lipstick Amorous  : Είναι ένα καφέ με μοβ υποτόνους, το τελείωμα του είναι σάτιν , δηλαδή έχει μια γυαλάδα. Η διάρκεια του είναι καλή 2-3 ώρες χωρίς ανανέωση , μετά θεωρώ πως χρειάζεται. Είναι ευχάριστο στα χείλη και η απόδοσή του πολύ καλή. Η τιμή του είναι στα 18 ευρώ και σε έκπτωση με 25% το βρίσκεται στα 13 ευρώ.


Τα κραγιόν της Golden Rose τα βρίσκεται στα dust and cream και σε πολλά άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα όπως το makeuphouse.gr Της Maybelline στα Hondos Center και φυσικά τα κραγιόν Mac στα καταστήματά τους.

Αυτά κορίτσια μου από εμένα!! Τα λέμε στην επόμενη ιστορία ομορφιάς! Περιμένω στα σχόλια τα δικά σας αγαπημένα κραγιόν καθώς και αν έχετε δοκιμάσει κάποια από αυτά.

Πολλά Φιλιά!

Tina...


1 σχόλιο:

  1. Αγαπημένα κραγιόν για αυτή την εποχή!! Έχετε δοκιμάσει κάποια αυτά? Περιμένω τα δικά σας αγαπημένα! Φιλιά!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή