Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΩΙΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ


Γεια σας κορίτσια! Σήμερα , θα μοιραστώ μαζί σας την πρωινή περιποίηση του προσώπου μου. Πρώτο και βασικό βήμα είναι ο σωστός καθαρισμός της επιδερμίδα μας, έτσι χρησιμοποιώ ένα σαπούνι καθαρισμού. Στη συνέχεια, με ένα βαμβάκι τοποθετώ τη λοσιόν, ώστε να επαναφέρω το ph του δέρματος μου. Αφού το έχει απορροφήσει η επιδερμίδα, σειρά έχει η κρέμα ματιών και η ενυδατική του προσώπου. Τέλος, δεν ξεχνάω την αντηλιακή κάλυψη ακόμα και αν είναι χειμώνας.
Πολλές φορές για να είναι πιο ομοιόμορφο το δέρμα μου και να μην έχει κοκκινίλες, βάζω και μια bb cream για κάλυψη μικροατελειών.

Ας δούμε ποια προϊόντα χρησιμοποιώ αναλυτικότερα:

1.   Hydrovit Anti - Acne Wash - Σαπούνι καθαρισμού για δέρματα με ακμή και ατέλειες 
Λίγα λόγια: Είναι ένα καλό σαπούνι καθαρισμού, σου καθαρίζει σε βάθος το πρόσωπο και δεν αφήνει καθόλου ξηρότητα. Η τιμή του σε ηλεκτρονικά φαρμακεία είναι 8,87 ευρώ.

2  .Hydrovit Anti - Acne Lotion - Λοσιόν Προσώπου
Λίγα λόγια: Δροσιστική λοσιόν, ανανεώνει το δέρμα και νιώθεις άμεσα τη δράση της πάνω στα σπυράκια. Η τιμή  της σε ηλεκτρονικά φαρμακεία είναι 9,61 ευρώ.

3.  Vichy Idealia Eye Cream -Κρέμα ματιών
Λίγα λόγια: Μία από τις αγαπημένες μου κρέμες ματιών, αμέσως με τη πρώτη χρήση νιώθεις διαφορά κάτω από τα μάτια. Το βλέμμα είναι πιο ξεκούραστο και η περιοχή στα μάτια άκρως πιο ενυδατωμένη. Όσο αφορά τους μαύρους δεν μπορώ να πω αν κάνει δουλειά η όχι γιατί δεν έχω μαύρους κύκλους. Η τιμή της σε ηλεκτρονικά φαρμακεία είναι 16,80 ευρώ.

4.  Hydrovit Anti - Acne Cream - Ενυδατική Προσώπου
Λίγα λόγια: Καλή ενυδατική κρέμα , αλλά πιστεύω πως κάνει δουλειά για σπυράκια όχι τόσο για ενυδάτωση. Τα αποτελέσματα της είναι αρκετά καλά προς το παρόν αν και δεν έχω έντονη ακμή. Η τιμή της σε ηλεκτρονικά φαρμακεία είναι 16,58 ευρώ.

5.  Frezyderm Sun Screen 50+ -Αντηλιακή Κρέμα (η συγκεκριμένη είναι κατάλληλη και ως βάση πριν την εφαρμογή του μακιγιάζ, κάνει καταπληκτική δουλειά)
Λίγα λόγια: Η αγαπημένη αντηλιακή κρέμα όλων των εποχών. Είναι το τρίτο μπουκάλι που έχω και σε λίγο καιρό πάω για το τέταρτο. Από τότε που έχει βγει στην αγορά τη χρησιμοποιώ χειμώνα καλοκαίρι. Το αποτέλεσμα της είναι θεαματικό μιας και δεν αισθάνεσαι ότι φοράς κρέμα, αφήνει το πρόσωπο εντελώς ματ και είναι ιδανική και για βάση του μακιγιάζ. Το καλοκαίρι με τη ζέστη δεν λιώνει και δεν σου αφήνει το δέρμα λιπαρό. Αξίζει και με το παραπάνω. Η τιμή της σε ηλεκτρονικά φαρμακεία είναι 18,00 ευρώ.

6.  Garnier BB Cream Light - Κρέμα με χρώμα για ένα πιο φρέσκο και ανάλαφρο πρόσωπο, παρέχει μια καλή κάλυψη
Λίγα λόγια: Ωραία κάλυψη και αίσθηση στο πρόσωπο, δεν είναι καθόλου βαριά και στο δικό μου πρόσωπο δεν αφήνει λιπαρότητα. Έχει αντικαταστήσει το make up μου και κρατάει όλη τη μέρα. Η τιμή της είναι 10 ευρώ.




Αυτά κορίτσια μου. Τα λέμε στην επόμενη ιστορία ομορφιάς. Πείτε μου στα σχόλια ποια προϊόντα προτιμάτε εσείς στην καθημερινή ρουτίνας σας και αν έχετε χρησιμοποιήσει κάποια από αυτά.
Πολλά φιλιά!!

Tina...

1 σχόλιο:

  1. Πρωινή Περιποίηση Προσώπου, βασικό βήμα της καθημερινότητά μας. Εσείς ποια προϊόντα προτιμάτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή