Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

REVIEW : TOO FACED CHOCOLATE BAR


Γεια σας κορίτσια μου! Σήμερα θα μιλήσουμε για την παλέτα σκιών της Too Faced την Chocolate Bar. Την έχω στην συλλογή μου εδώ και 6 μήνες και είναι μια από τις παλέτες που χρησιμοποιώ καθημερινά, επομένως μπορώ να σας πω την άποψη μου. Την βρίσκουμε στα Sephora και η τιμή της είναι στα 50 ευρώ, τσιμπημένη αρκετά, αλλά συχνά βάζουν ένα 20% έκπτωση. Για να δούμε λοιπόν αξίζει τα χρήματα της?

Ανοίγοντας την παλέτα, διακρίνεις ένα μεγάλο καθρέφτη αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι η μυρωδιά της. Όλες οι σκιές μυρίζουν κακάο!!!! Ούτως ή άλλος χαρακτηριστικό της είναι πως έχει φτιαχτεί από 100% κακάο. Αποτελείται από 16 σκιές, από τις οποίες οι 6 έχουν ματ τελείωμα και οι υπόλοιπες είναι shimmer.

Είναι μια ενδιαφωέρουσα παλέτα μιας και μπορείς να κάνεις πάρα πολλά μακιγιάζ. Η διάρκεια των σκιών της είναι πάρα πολύ καλή και η απόδοση τους επίσης.  Αυτό που μου αρέσει πολύ ,είναι πως οι σκιές δεν θρυμματίζονται όταν κάνεις την τοποθέτησή τους στα βλέφαρα σου και μένουν στη θέση τους για πολλές πολλές ώρες ακόμα και χωρίς κάποιο primer.

Παρακάτω σας δείχνω πως γράφουν οι σκιές και σας λέω και τα ονόματά τους. Όπως θα παρατηρήσετε τα ονόματά τους έχουν σχέση όλα με τη σοκολάτα.


Θεωρώ πως αξίζει τα χρήματα της, μιας και είναι πια παλέτα ευκολοφόρετη έχοντας χρώματα σε γήινους τόνους και μπορεί να καλύψει όλα τα γούστα. Έχεις τη δυνατότητα να κάνεις πολλά μακιγιάζ με πολλές παραλλαγές, επομένως είναι εύχρηστη. Το ξέρω πως η τιμή της είναι ακριβή , αλλά αν κάποιος μπορεί να διαθέσει αυτά τα χρήματα πιστεύω πως δεν θα το μετανιώσει.
Ελπίζω να σας βοήθησα για το αν θα άξιζε να την αγοράσει κάποιος, πάντα σύμφωνα με τη δική μου γνώμη και τα δικά μου μάτια.

Αυτά κορίτσια μου!Τα λέμε στην επόμενη ιστορία ομορφιάς!! Πείτε μου αν την έχετε δοκιμάσει την παλέτα ή σκέφτεστε να την αγοράσετε. Φιλιά πολλά!!

Tina...

5 σχόλια:

  1. Κορίτσια μου για να δούμε αξίζει η παλέτα της too faced η chocolate bar???Την έχετε στη συλλογή σας ή σκέφτεστε να την αποκτήσετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εννοείται πως αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά της!! Εγώ τη λατρεύω και γενικά οι σκιές της too faced είναι εγγύηση!! Φιλάκια :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως είναι εγγύηση!!!Τώρα έχει σειρά ή καινούρια....ή bon bon!!!! Φιλια!!!!😘

      Διαγραφή
  3. Αγαπώ too faced! ότι έχω πάρει δεν με έχει απογοητεύσει και αυτή η παλέτα είναι στη wishlist μου καιρό! Φιλιάα

    Εύα x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να την αποκτησεις είναι πολύ καλη!!!!!Κ εγώ έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη!Φιλιαα πολλά!!💗😘😘

      Διαγραφή