Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΡΤΙΟΥ -ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016


Γεια σας κορίτσια μου!! Ξέρω πως ειναι καθυστερημένα, ελπίζω να περάσατε υπέροχα το Πάσχα. Είμαι όμως πάλι πίσω, δυστυχώς δεν είχα υπολογιστή να γράψω, αλλά βρήκα λύση προς το παρόν.
Ας δούμε λοιπον τα προϊόντα που αγάπησα τους μήνες που μας πέρασε.


1.  Σφουγγαράκι μακιγιάζ HM - Τιμή:3 ευρώ

Είναι πολύ καλό,το χρησιμοποιώ καθημερινά και κάνει το μακιγιάζ μου ανάλαφρο κα καθόλου βαρύ. Το συστείνω ανεπιφύλακτα,καθώς κάνει την ίδια δουλειά και  με το  beauty blender και φυσικά είναι πιο φθηνό.


2.  HM Blush Cameo Pink - Τιμη:8 ευρώ

Είναι ένα υπέροχο ρουζ με πουδρένια υφή,σε μια ζεστη καφε απόχρωση , έχοντας μέσα και λίγο ροζ. Είναι καταπληκτικό,η διάρκεια πολυ καλή. Ανυπομονώ να δοκίμασω και άλλα χρώματα. Η αλήθεια είναι πως τα ρουζ των Hm έχουν αναβαθμιστεί κατα πολύ σε σχέση με παλιότερα.


3.  La roche posay effaclar mat - Τιμή:15 ευρω

Έχει γίνει η αγπημένη μου ενυδατική κρέμα. Είναι πολύ αναλάφρη, ενυδατώνει το δέρμα και το αφήνει ματ. Τη χρησιμοποιώ και πριν το μακιγιάζ και κάνει εξαιρετική δουλειά.

4. Lovie Μολύβι χειλιών no42 -  Τιμή: 1,30 ευρώ
Τι ν πω για αυτά τα μολύβια είναι τα αγαπημένα μου και πρέπει να κάνω ένα review για όλα όσα έχω. Η υφή είναι καταπληκτική, έχουν μεγάλη διάρκεια και είναι πολύ ενυδατικά και ευχάριστα στα χείλη.

5. Long lasting lip gloss Daminer no16 -  Τιμή: 0,80 ευρώ
Το έχω πάρει από το ebay , είναι ένα λιπ γκλος που γίνεται ματ. Το χρώμα του είναι λιλά και πραγματικά το φορ'αω σχεδόν καθημερινά εδώ και 2 μήνες. Έχει πολύ καλή διάρκεια, η απόδοση του χρώματος τέλεια. Προσοχή, τα χείλη πρέπει να είναι ενυδατωμένα, για να μην σταθεί το προιόν στις γραμμές των χειλιών.

6. Korres 3d volume mascara - Τιμή: 14 ευρώ
Μία πολύ καλή μάσκαρα, έχει έντονο αποτέλεσμα. Σημαντικό δεν κολλάει τις βλεφαρίδες και δεν πέφτουν κομματάκια μετά από πολλές ώρες. Την προτείνω σίγουρα.

7. Frezyderm ac norm spot care  - Τιμή: 8 ευρώ
Είναι μια κρέμα , την οποία την τοποθετούμε τοπικά στα σπυράκια, με αποτέλεσμα να τα ξηραίνει και να τα εξαφανίζει. Κάνει πολύ καλή δουλειά και με έχει βοηθήσει πολύ.

8. Avene Cold cream Lip balm - Τιμή: 5 ευρώ
Είναι ένα ενυδατικό προιόν για τα πολύ ξηρά χείλη. Κάνει ακριβώς ότι υπόσχεται, δηλαδή τα μαλακώνει και σε λίγες μέρες έχουν θρέψει. Σε εμένα προσωπικά έκανε πολύ καλή δουλειά.

9. Physicians Formula Nude - Τιμή: 11 ευρώ
Πρόκειται για μια παλέτα ματιών με γήινες αποχρώσεις. Τη συγκεκριμένη εταιρία τη  βρίσκεται στο iherb.com, το οποίο έχει βιολογικά και οργανικά προιόντα. Τη χρησιμοπιούσα σχεδον κάθε μέρα, δεν έχει τέλεια απόδοση χρωμάτων, αλλά με ένα βρεγμένο πινέλο το απότέλεσμα ήταν ικανοποιητικό.

10. Bioten perfect hands SOS - Τιμή: 2,90 ευρώ
Αγαπημένη κρέμα χεριών, είναι η έκτη συσκευασία που χρησιμοποιώ, κάνει απίστευτη δουλειά στα ξηρά χέρια. Έχει έλαιο argan, που προστατεύει το δέρμα και το ανακουφίζει απο την έντονη ξηρότητα. Δοκιμάστε την και θα με θυμηθείται.

11. Parfumerie Άρωμα τύπου Escada summer - Τιμή: 10 ευρώ
Το έχω λατρέψει αυτό το άρωμα, κάθε μερα το φοράω. Έχει απίστευτη διάρκεια παρόλο που είναι τύπου και όλοι με ρωτάνε τι φοράω. Έχει ως βάση την καρύδα, το πορτοκάλι και το μάνγκο. Είναι άκρως καλοκαιρινό, να το μυρίσετε σίγουρα.

Αυτά κορίτσια μου είναι τα προιόντα που αγάπησα τους 2 τελευταίους μήνες. Πείτε μου στα σχόλια εσείς τι αγαπήσατε. Τα λέμε στην επόμενη ιστορία ομορφιας.Πολλά φιλιά!!

Tina... 

4 σχόλια:

  1. Αγαπημένα Μαρτίου-Απριλίου 2016. Εσείς ποια προιόντα αγαπήσατε περισσότερο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tα μολύβια από lovie είναι πολύ καλά αν και γενικά τα προϊόντα της Lovie δεν είναι αγαπημένα μου :) αν θες ρίξε μια ματιά στο Blog μου https://evaeatstheapple1994.blogspot.gr/ και ελπίζω να τα πούμε και εκεί :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ για τα προϊόντα της lovie όχι και τόσο αγαπημένα.Φιλιά! !

      Διαγραφή
  3. Και είχα στο μυαλό μου να δοκιμάσω το συγκεκριμένο άρωμα! Μόλις με έπεισες!! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή