Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟ GLOWBOX!!!


Γεια σας κορίτσια μου! Σήμερα θα ανοίξουμε παρεούλα το συνδρομητικό κουτί Glowbox #Forget me not. Πριν δούμε όμως τι περιέχει μέσα το κουτάκι μου, ας πούμε δυο λόγια τι είναι αυτό το κουτί και πως μπορούμε να το αποκτήσουμε.

Αρχικά, το Glowbox είναι ένα συνδρομητικό κουτί, το οποίο περιέχει μέσα προϊόντα περιποίησης ή μακιγιάζ σε κανονικό μέγεθος. Το κουτί είναι διαθέσιμο κάθε δυο μήνες και η τιμή του είναι στα 24 ευρώ. Τα μεταφορικά είναι επιπλέον 2 ευρώ και αν επιλέξεις αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής είναι 1 ευρώ. Επομένως συνολικά κοστίζει 27 ευρώ. Η αποστολή γίνεται μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής, το πολύ σε 2 μέρες. Βέβαια η αξία των προϊόντων είναι πολύ μεγαλύτερη και θα το δείτε παρακάτω. Μπορείς να το προμηθευτείς από το site: www.glowbox.gr ,και  εκεί θα βρεις και άλλες πληροφορίες, καθώς και το e shop τους.

Το πακέτο μας έρχεται σε ένα πολύ όμορφο κουτάκι και ανοίγοντας βλέπουμε τη καρτέλα με το όνομα του κουτιού για αυτούς τους μήνες, το συγκεκριμένο είναι για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο του 2016. Στη κάρτα αναγράφονται όλα τα προϊόντα που έχει το κουτί μας, την τιμή τους καθώς και τη χρήση αυτών.

Για να δούμε λοιπόν, τι περιέχει το #Forget me not (αυτή την ονομασία έχουν επιλέξει για αυτούς του μήνες).

Το κουτάκι μου περιέχει 5 προϊόντα σε full size.

To πρώτο που έπιασα στα χέρια μου είναι ένα υπέροχο ματ κραγιόν της Avon σε κοραλί απόχρωση , με το που το είδα ξετρελάθηκα. Η τιμή του είναι στα 12,90 ευρώ. Επόμενο, είναι ένα γαλάκτωμα καθαρισμού ματιών και προσώπου στα 150 ml της εταιρίας Euthalia, το οποίο απομακρύνει το μακιγιάζ και καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα. Η τιμή του είναι στα 18,50 ευρώ.

Στη συνέχεια, βλέπουμε μια κρέμα μαλλιών για ενυδάτωση, της εταιρίας Foltene, η οποία δεν χρειάζεται ξέβγαλμα, απλά βουρτσίζεις τα μαλλιά και είσαι έτοιμη. Η συσκευασία είναι στα 150 ml και κοστίζει 12,80 ευρώ.  Προτελευταίο προϊόν είναι μια κρέμα προσώπου για όλους τους τύπους από την εταιρία Aeolis, στα 50ml. Είναι μια κρέμα ενυδάτωσης με βιολογικό λάδι ελιάς και έλαιο argan, πρέπει να πω  ότι το άρωμα της είναι μεθυστικό. Η τιμή είναι στα 21,80 ευρώ.

Τέλος , ένα προϊόν μακιγιάζ της εταιρίας Lord and Berry (ήθελα πολύ να δοκιμάσω κάποιο προϊόν της, έχω ακούσει τα καλύτερα), πρόκειται για ένα απαλό μολύβι σκιάς σε μαύρο χρώμα. Με το οποίο μπορείς να κάνει εύκολα smokey eye και παρατήρησα πως έχει πολύ έντονη απόδοση. Η τιμή του είναι 20 ευρώ. 

Αυτά είχε μέσα το δικό μου Gloxbox, και κάνοντας τους υπολογισμούς, παρατηρούμε πως η κανονική του αξία είναι στα 86 ευρώ!!!! Αλλά μπορούμε να το αποκτήσουμε μόλις στα 27 ευρώ. Πιστεύω πως αξίζει γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να δοκιμάσουμε πολλές εταιρίες , ελληνικές και ξένες και να γνωρίσουμε νέα προϊόντα.

Εννοείται πως σε βάθος χρόνου θα έχω μια ολοκληρωμένη άποψη, τι μου άρεσε και τι όχι, καθώς θα πρέπει να τα δοκιμάσω. 

Αυτά κορίτσια μου,ελπίζω να σας άρεσε που το ανοίξαμε μαζί. Πείτε μου αν έχετε αγοράσει κάποιο κουτί ομορφιάς ή αν  έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα παραπάνω. Τα λέμε στην επόμενη ιστορία ομορφιάς. Πολλά φιλιά!! 

Tina...

1 σχόλιο: