Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΙΟΥ - ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Γεια σας κορίτσια μου. Τι κάνετε? Ελπίζω να 'στε καλά! Σήμερα έχουμε τα αγαπημένα Μαΐου και Ιουνίου!!Προϊόντα που δε σταμάτησα να τα χρησιμοποιώ αυτούς τους 2 μήνες!!!
Για να ξεκινήσουμε με τα προϊόντα μαλλιών.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΛΛΙΩΝ

1. Volumizing and Balancing conditioner - Tιμή: 8,75 ευρώ - Μπορείτε να το βρείτε εδώ
Ένα conditioner για λιπαρά μαλλιά, το οποίο χαρίζει όγκος και φρεσκάδα. Χρειάζεται μικρή ποσότητα στα μαλλιά και το αποτέλεσμα του είναι πολύ καλό.


2. Σαμπουάν Orzene για λιπαρά μαλλιά - Τιμή: 3,50 ευρώ - Μπορείτε να το βρείτε εδώ
Ένα σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά, το οποίο κάνει ότι υπόσχεται. Έχω φοβερό πρόβλημα με την λιπαρότητα και το συγκεκριμένο με έχει βοηθήσει πολύ. Το άρωμα του εξαιρετικό , καθαρίζει σε βάθος το τριχωτό της κεφαλής και κρατάει  μέρες χωρίς να λαδώσει τα μαλλιά.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ

1. Dust and cream body butter πεπόνι - Τιμή: 3 ευρώ - Μπορείτε να το βρείτε εδώ
Βούτυρο σώματος με άρωμα πεπόνι!!Το λατρεύω, η μυρωδιά του είναι φοβερή. Ενυδατώνει το δέρμα και δεν κολλάει. Δε σταμάτησα να το χρησιμοποιώ και σύντομα θα βρίσκεται στις άδειες συσκευασίες. Σίγουρα θα το αγοράσω ξανά!



2. Aeolis ενυδατική προσώπου - Τιμή: 21,90 ευρώ - Μπορείτε να τη βρείτε εδώ
Πρόκειται για μια πλούσια ενυδατική κρέμα με βιταμίνες και βιολογικό λάδι ελιάς. Θρέφει την επιδερμίδα και βοηθάει στις πρώτες ρυτίδες. Τη λάτρεψα και σίγουρα θα την αγοράσω ξανά, αξίζει και με το παραπάνω.
ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

1. Κραγιόν Golden rose velvet matte no 24 - Τιμή:4 ευρώ - Μπορείτε να το βρείτε εδώ
Δεν υπάρχει μήνας που να μην έχω ένα κραγιόν της golden rose στα αγαπημένα μου! Κόκκινο με πορτοκαλί υποτόνους,ένα άκρως καλοκαιρινό χρώμα!

2. Golden rose prodigy gel top coat - Τιμή:5 ευρώ (μαζί με ένα χρώμα) - Βρείτε το εδώ
Το καλύτερο top coat που έχω δοκιμάσει. Και πιστέψτε με έχω δοκιμάσει πάρα πολλά. Το  συγκεκριμένο κρατάει το χρώμα στη  θέση του για 7 μέρες τουλάχιστον, χωρίς να ξεφτίζει. Μπορείτε να το βάλετε με οποιοδήποτε βερνίκι. Πολύ καλό προϊόν και οικονομικό. 

3.Αδιάβροχο μολύβι φρυδιών - Τιμή:3 ευρώ - Μπορείτε να το βρείτε εδώ
Είναι μολύβι για τα φρύδια, περιέχει κερί ώστε να απλώνετε πιο εύκολα και να το δουλεύετε. Μπορείτε να δώσετε ότι σχήμα θέλετε στα φρύδια σας!Αξίζει να το δοκιμάσετε. 
4. Βερνίκι Korres no81- Τιμή: 4,80 ευρώ - Μπορείτε να το βρείτε εδώ
Ένα σιέλ με γκρι υποτόνους, έχει καλή διάρκεια και στρώνει εύκολα.

5. HM eyeliner black - Τιμή: 6 ευρώ - Μπορείτε να το βρείτε εδώ 
Μαύρο eyeliner σε μορφή στυλό, πολύ βολικό και έχει πολύ καλή απόδοση. Δεν μουτζουρώνει και κρατάει αρκετές ώρες. Είναι εύκολο στην αφαίρεσή του.
6. Powder Blusher Cameo pink- Τιμή: 8 ευρώ - Μπορείτε να το βρείτε εδώ
Πουδρένιο ρουζ σε μια ιδιαίτερη απόχρωση.Στρώνει τέλεια στα ζυγωματικά και η διάρκεια του καταπληκτική.Θα δοκιμάσω σίγουρα και άλλες αποχρώσεις.


Αυτά κορίτσια μου. Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο αυτά? Ποια προϊόντα ήταν τα δικά σας αγαπημένα? Περιμένω στα σχόλια. Τα λέμε στην επόμενη ιστορία ομορφιάς.Πολλά φιλιά και να περνάτε καλά.

Tina...

2 σχόλια:

  1. Αγαπημένα Μαΐου-Ιουνίου 2016! Εσείς ποια προϊόντα ξεχωρίσατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σαμπουάν της Orzene το χρησιμοποιώ και εγώ αυτή την περίοδο και μ' αρέσει πολύ! Και τα κραγιόν της Golden Rose είναι και θα είναι αδυναμία μεγάλη! Φιλάκια κοπέλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή